Bland de nuvarande topp 20 scorerna, vem skulle du välja att bygga ett lag runt?

Du kommer inte få någon strid från mig när du väljer Matthews. Han gör nästan allt du vill ha från en franchisespelare - förutom att vara en oöverträffad personlighet som inte bara drar ögonen genom hans prestanda på isen, men också genom hans brashness från isen. Därför är Jack Eichel från Buffalo Sabers, den amerikanska hockeyens Salieri till Matthews Mozart, mitt val. Letar du efter högkvalitativa och Hockeytröja barn? Missa inte våra produkter, vår webbplats har ett gott rykteskydd.

Eichel är nr 12 i poäng med 11 i nio matcher för ett lag som bara har 25 mål på säsongen. I sitt förflutna 70 matcher är Eichel nästan en poäng per spel spelare (0.97) på ett otroligt hemskt lag. Han har talang att vara en av dessa centra - som Matthews och McDavid - som kan vara en dödlig målskytt och en uppfinningsrik spelmästare. Och det finns en stor personlighet som bubblar under ytan av en ung spelare som har öppet beklagat hur konservativ hockeykultur dödar individernas individualitet. Jag tror att det finns en Alex Ovechkin-esque nivå av swagger och en uppfriskande nivå av glädje i Eichel väntar på att spränga fram. Vilket, om du bygger ett nytt lag, kan bara hjälpa till vid porten. Begränsa rabatter för Boston Bruins hockey tröja barn, köp direkt och du får fler erbjudanden.

Med respekt för Matthews gillar jag Eich för min franchisespelare. Så länge som franchisen har absolut ingenting att göra med Buffalo Sabers, som nu är i sitt tredje år att slösa denna generations talang.

Det måste emellertid vara mer än skicklighet för en spelare att bygga ett lag runt. Det sätt Matthews bär sig för, tyder på att han inte känner tyngden av en franchise på axlarna. Han spelar på den mest oförsonliga marknaden i ligan och möter den med lite mer än en shrug. Med tanke på allt som vi vet om honom i ett visst litet NHL-prov, skulle jag känna mig övertygad om att han skulle välja min nr 1 bland de 20 spelare som är tillgängliga.Den bästa NHL tröjor butiken online, mer produktval, gå till vår hemsida och ha högkvalitativ service efter försäljning.

Auston%20Matthews%20och%20Jack%20Eichel%