Plucky American Kid, vann årets rookie av årets pris, försökte få Toronto Maple Leafs sin första Stanley Cup sedan Beatles släppte "Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band" och har gjort nästan lika många mål i 89 karriärspel ( 46) som Connor McDavid har i 132 matcher (49)? Vill du skräddarsy din egen Hockeytröja barn? På vår hemsida kan du använda ditt eget namn för att skriva ut tröjor.

Det 20-åriga centrumet som har jämförts med Mario Lemieux eller, misslyckades det, hade Toronto Sun säga att den enda spelaren som kan jämföras med Auston Matthews är ... Auston Matthews? Direkta beställningar, köp Anaheim Ducks hockey tröja barn, och det kommer att börja transportera till dig samma dag.

I andra Auston Matthews tar, kolla in "gör Leafs för mycket täckning?" avsnitt från Down Goes Brown på Vice Sports och en intressant bit om Matthews uppfattade brist på personlighet från Jeff Veillette.

Bruins-stjärnan Brad Marchand är en av de mer pålitliga tweetersna bland NHL-spelare, i den meningen att han är bevisligen rolig och tycks skriva dem själv, även om folk troligen tror att de blir uppstött av Patrice Bergeron.

Tränarens utmaningssystem är i slutändan en bra sak, rätten till fel och korrigering av de mänskliga fel som är inneboende i on-ice officiating. Men att erbjuda en kontroll och balans vid officiering fungerar bara om ett dåligt samtal inte förstärks av en ännu värre felaktig tolkning av reglerna.

Där ligger problemet: Mål kan endast granskas för en potentiell offside under vissa omständigheter. En av dem, enligt NHL-regelboken, är att "pucken inte kommer ut ur den angripande zonen igen." Vilket det väldigt mycket gjorde, negerar chansen att granska det.

Så refs blåste samtalet och översynen. NHL-typen ber om ursäkt för detta på fredag. Tom Hunter of Mile High Hockey hade en stor uppdelning av spelet och regeln. Som Adrian Dater från BSN Denver noterar, så mycket sorg som tjänstemännen bör ta för detta, hur har ingen i skvalporganisationen sprungat öppna regelboken för att klargöra under granskningen? Det innebar skillnaden mellan en 4-3 förlust och åtminstone en poäng i läget. Här är Den bästa NHL tröjor butiken, klicka på länken för att skicka, du kan lära dig mer i detalj.