Chicago Blackhawks stjärna Patrick Kane har anklagats för sexuella övergrepp, och polisen i Hamburg, New York, spelarens offseasonhem, undersöker, Buffalo News rapporterade torsdagen. Händelsen påstås ha inträffat förra helgen. Priset förblir detsamma !!! Style Update? Beställ Billiga Hockeytröja barn bästa tiden.

Kane, en fyra-timmars All-Star och en medlem av amerikanska olympiska hockeylag i 2010 och 14, hjälpt Blackhawks att vinna sin tredje Stanley Cup-titel under de senaste sex säsongerna i juni. Han har blivit lovad de senaste åren för sin tillväxt efter flera händelser utanför isen tidigare i sin karriär. På vår hemsida Calgary Flames hockey tröja barn, även om priset är billigare än andra, men kvaliteten är mycket värt att garanteras.

År 2009 anklagades Kane och hans kusin för att angripa en Buffalo, New York, taxichaufför, som sa till officerarna att de slog honom under en tvist om priset. Kane ansåg slutligen att han var skyldig till en icke-brottslig handling av oordnat beteende, och han och hans kusin var beordrade att skicka en ursäkt till taxichauffören.

Paul J. Cambria Jr., en advokat som representerade Kane i det fallet berättade The News han hade inget att säga om den aktuella frågan.

Kane spelade på MVP-kalibernivå förra säsongen innan han bröt sin krage i februari. Men han återvände i tid för slutspelet, och hjälper Blackhawksna att vinna sin tredje Cup i sex säsonger och hans tredje sedan han gick med i laget 2007 efter att ha valts av Chicago som nr 1 övergripande i NHL-utkastet.

Kane hjälpte Chicago tillbaka till slutspelet under säsongen 2008-09 efter en femårig torka. De förlorade i konferensfinalen till Detroit, men studsade tillbaka nästa säsong för att slå Philadelphia i sex matcher i Stanley Cup-finalen. Blackhawksna vann allt igen 2013, med Kane som tjänar Conn Smythe Trophy som playoff MVP.

Kane reflekterade på sin tillväxt av isen i en intervju med reportrar förra säsongen.

"Alla har en egen mognadsprocess, och du går igenom några stötar på vägen, det är säkert," sa han. "Alla har en annan väg. Det var säkert. Så jag hade turen när jag gick igenom mina stötar, att Blackhawksna fastnade med mig och gav mig en chans. Jag skulle inte heller vara någon annanstans, så jag är mycket lyckligt för det. " Vill du skräddarsy din egen Patrick Kane hockey tröja? På vår hemsida kan du använda ditt eget namn för att skriva ut tröjor.

Calgary%20Flames%20hockey%20tr%C3%B6ja%2