Tencent, ESPNs digitala partner i Kina, pratade med Drew Doughty i Los Angeles Kings före sitt pre-season-spel mot Vancouver Canucks på torsdagskväll i Shanghai. Doughty täckte en rad ämnen i hans korta svar. Priset förblir detsamma !!! Style Update? Beställ Billiga Hockeytröja barn bästa tiden.

Tencent: Har du tänkt på att prova något nytt här, som mat eller turistplatser?

Doughty: Åh, ja. Jag kommer till Great Wall på fredagen, och vi har försökt olika livsmedel. Vi planerar också att göra lite shopping och kolla in staden. Vi såg några skyskrapor här i Shanghai. Det är en stor stad, väldigt vacker. Snabbt köp Drew Doughty hockey tröja barn, ju mer du köper desto fler rabatter får du.

Tencent: Låt oss prata om spelet imorgon. Har du redan satt din strategi?

Doughty: Ja. Vi har tittat på bandet tillsammans. Canucks är mycket bekant för oss. Vi spelar mot varandra varje år, och vi vet allt om dem. De är ett av de största lagen att spela mot i ligan. Detta kommer att bli ett bra spel. Båda lagen kommer att göra vårt bästa.

Tencent: Jag vet att du är en mycket bra försvarare. Kan du ge några tips till kinesiska spelare om hur man blir en bra försvarare?

Doughty: Som försvarare är det väldigt viktigt att veta din position. Du måste också kunna läsa spelet. Många fokuserar för mycket på attack och poäng, men jag är motsatt. Jag fokuserar på att spela försvar istället för att bara göra poäng. Jag tror att det här var hur jag blev en bra defensiv spelare.

Tencent: Kobe Bryant är väldigt populär i Kina. Jag hörde att du är vänner med honom.

Doughty: Ja. Jag känner honom lite. Vi övar i samma anläggning. Han är en mycket bra person och min idol som en basketbollsspelare som växer upp. Att känna och träffa honom var ett speciellt ögonblick för mig.

Tencent: Förväntar du dig att representera ditt land för att delta i 2022 Peking Vinter-OS?

Doughty: Naturligtvis. Det är olyckligt att vi inte kan delta den här gången [i Sydkorea 2018]. Faktum är att jag har spelat två vinter olympiska spelen för Kanada, och jag vill verkligen representera mitt land igen och försöka vinna en annan guldmedalj. Letar du efter billiga Patrick Kane hockey tröja? Våra produkter diskonteras, kom och beställ det nu, och du får fler erbjudanden.

Drew%20Doughty%20%C3%A4r%20stoked%20f%C3