Duncan Keith, den längsta tioåriga medlemmen av Chicago Blackhawks, sätter upp den tredje bästa offensiva säsongen av sin 12-åriga karriär och är fortfarande en defensiv dynamo. Ändå har hans namn inte blivit bandied mycket i Norris Trophy diskussionen. Det spelar ingen roll för Keith, som har vunnit Norris två gånger - liksom Conn Smythe Trophy som Playoff MVP 2015. Billiga Hockeytröja barn online shop, har börjat rabatt, snabbt beställer det.

ESPN blev upptagen med den 33-årige - som har spelat hela sin karriär för Blackhawks - förra helgen efter att Keith och hans lag hade klämt in sin nionde på varandra följande playoff berth för att diskutera hur länge defenseman kommer att fortsätta spela, vad det betyder att bära Team Canada tröja, hans unga sons favoritspelare (det är inte han) och vad han gör för skoj borta från rinken. Begränsa rabatter för Duncan Keith hockey tröja barn, köp direkt och du får fler erbjudanden.

ESPN: Även om kärnan är densamma, finns det många nya ansikten i ditt omklädningsrum denna säsong. Hur fortsätter det här laget att uppfinna sig år efter år?

Keith: Det är inte som att vi inte hade vår kamp under hela säsongen, men jag tror att - särskilt under den senaste månaden, med den roll vi har varit på - är vi idag en trygg grupp. Vi har en bra kärna, en grupp killar som bryr sig och vill vinna. Vi är inte nöjda. Jag har tur att vara en del av det, att leka med killar som Marian Hossa, Brent Seabrook och Kaner [Patrick Kane] och [Jonathan] Toews och ha en målvakt som Corey [Crawford].

ESPN: Vad gör du med de yngre spelarna när de kommer in för första gången som en av ledarna på det här laget? Är det mer av osmos, som leder genom exempel, eller tar du ibland ett barn åt sidan och pratar med honom?

Keith: Det är lite annorlunda för alla. Du får en kille som [Ryan] Hartman, som hade spelat i minderåriga i ett par år. Jag tror att han var redo att göra det här steget i år. Han har redan goda vanor. Kanske med andra killar märker du att de är unga och behöver lära sig, om det tar dem åt sidan eller bara visar dem eller säger, "Hej det här är vad du behöver göra här. Detta är ett stort steg från college. ' Det finns sorters billiga Patrick Kane hockey tröja på vår hemsida för tillfället, skynda dig att köpa.

Duncan%20Keith%20diskar%20p%C3%A5%20Blac