Jonathan Toews ser kanske bara den enda säsongen av sin karriär. Det är bara så enkelt. I kölvattnet av en annan tom postseason gick kaptenen i Chicago Blackhawks på jakt efter det som han förlorade genom åren. Slutresultatet är en av de största nycklarna till Chicagos närmaste framtid. Merchandise marknadsföring tid, nu order att köpa en Billiga Hockeytröja barn, har möjlighet att få en mängd små presenter.

I åratal var Toews en av de mest pålitliga aktörerna i NHL. Han tilldelades Conn Smythe Trophy för Playoff MVP när Chicago vann Stanley Cup 2010. Han lyfte Cup igen igen 2013 och 2015. Jonathan Toews hockey tröja barn, bra kvalitet, snabb leverans och fler erbjudanden.

Men Toews, som blir 30 i april, hade inga mål och sex hjälper när Blackhawks eliminerades av Blues i sju matcher i öppningsrundan i 2016 playoffs. Därefter halkade All Stars-stjärnan till en karriär-låg 21 mål och plus-7 betyg i 72 matcher förra säsongen.

Toews utspelades av Ryan Johansen och Nashvilles topplinje när predatorerna svepte de toppfröna Blackhawksna i den första omgången av slutspelet i april. Ändå avvisar han uppfattningen att den här säsongen är viktigare än sin tidigare tid i ligan.

Del av Toews nedgång i produktionsspår till en svängdörr på sin vänstra vinge. Men Blackhawks tror att de kanske har löst det problemet genom att återkalla Brandon Saad i en blockbuster-affär med Columbus i juni.

Saad var en nyckelaktör för var och en av Chicagos sista två titlar innan han handlades till Blue Jackets 2015. Han återförenades med Toews på den första dagen av träning på en linje med Richard Panik, som satte karriärhöjd med 22 mål och 22 assisterar förra säsongen.

Toews, Saad och Panik visade en del kemi direkt och de kan vara Chicagos enda linjekombination för tillfället som ser ut som en säker satsning för att öppna natten mot två-timmars försvar för Stanley Cup-mästaren Pittsburgh den 5 oktober. While Toews förra säsongen slutade han med 37 assistanser, precis i linje med hans karriärtal. Han hjälpte Panik att bli en stadig närvaro, och tränare Joel Quenneville låter inte lite oroad över hur Toews kommer att utföra i år. "En riktig fan ska ha en Patrick Kane hockey tröja som bara tillhör dig själv, och du kan skriva ut ditt namn på det.

Jonathan%20Toews%20hockey%20tr%C3%B6ja%2