Med tanke på att Bruce Boudreau bara har spenderat en säsong utav postseasonen - 2011-12, när han sparkades i Washington och sedan anställdes i Anaheim - var det säkert att anta att Minnesota Wild skulle göra västkonferensens slutspel. Istället har vilden blivit ödmjukad av skador på spelare som Zach Parise, Nino Niederreiter och Charlie Coyle, och har snubblat till en 5-7-2 rekord. Fotbollsmatch säsongen kommer, nu behöver verkligen en Billiga Hockeytröja barn, skynda upp för att beställa det.

De ger upp 3,07 mål per spel, upp från 2,51 för säsongen 2016-17. De är det näst sämsta besittningslaget i ligan, på 45.44 Corsi-betyg, efter att ha gett upp 101 fler försök än de försökt sig. De spelar inte bra hockey. Begränsa rabatter för Carey Price hockey tröja barn, köp direkt och du får fler erbjudanden.

Det är fortfarande dags att vända den här saken, eftersom Minnesota blir frisk och som de hoppas att Devan Dubnyk kan stränga ihop några bra veckor. Och igen, notera att Boudreau bara tränat i en mindre än 100-punkts takt bara en gång i sin karriär - året då han blev avfyrade.

Al Montoya och Charlie Lindgren har varit fantastiska i relief av Price, eftersom han fortfarande är sidelined. Priset är 3-7-1 för att starta säsongen, med en .877 spara procent och 3.77 mål mot genomsnittet. Vi har blivit vana vid att Pris bara bär Habs oavsett hur de spelar. Det här är en kille som inte har haft en sparprocent under .923 sedan 2012-13.

Man kan förvänta sig att den tidigare Vezina-vinnaren studsade vid någon tidpunkt, men det är ingen garanti. Priset har inte varit i denna situation många gånger tidigare, så det är svårt att veta hur han kommer att dra ut ur det. Nu när hans lag spelar lite bättre framför honom kunde Montreal fortfarande klara sig tillbaka till slutspelet, förutsatt att Price får det tillsammans igen. Om han inte gör det är det någons gissning om vad som händer med den här klubben. Vill du köpa nyare Patrick Kane hockey tröja, var god uppmärksam på vår hemsida, vi kommer att uppdatera den nya produkten när som helst.

Medan%20Carey%20Price%20inte%20har%20var