En månad till den här säsongs långa resan börjar vi veta vilka lag som blomstrar och vilka lag är oroliga. Men även de mest framgångsrika vinnande maskinerna har ett redskap eller två som de skulle vilja dra åt, medan de minst framgångsrika lagen bara hoppas att hjulen inte faller helt under de första veckorna. För denna veckas Power Rankings - röstade, som alltid, av ESPNs expertpanel - vi tittar på de mest oroande trenderna för alla 31 lag, genom onsdagskvällens spel. Merchandise marknadsföring tid, nu order att köpa Billiga NHL tröjor, har möjlighet att få en mängd små presenter.

Hur vi rankar: Vi använder en väljarepanel, och dessa rankningar speglar vilka lag väljare tror skulle vinna head-to-head matchups. Högrangerade lag favoriseras över lågrankade lag. En vinstkörning garanterar inte ett hopp och ett antal förluster garanterar inte ett fall. Begränsa rabatter för Los Angeles Kings hockey tröja, köp direkt och du får fler erbjudanden.

Beviljas, att inte ha Jeff Carter är en ganska solid ursäkt, men kungarna är bundna till tredjedelsminskarspel i den här säsongen med sex och är 23 i kraftspel.

Frågan hånar Steven Stamkos. Speciellt i de goda tiderna, som nu, när den 27-årige Tampa Bay Lightning-kaptenen leder NHL med 24 poäng i 13 matcher och angriper rekordboken tillsammans med linjat Nikita Kucherov.

Vad ska hända den här gången?

Kommer det vara som i november 2013, när han hade 14 mål och 9 biträdde i sina första 17 matcher innan han ströks ut från Bostons TD Garden med en trasig tibia, led i en kollision med målposten?

Kommer det att vara som i april 2016, när en 36-målsäsong spjälkades av en blodpropp nära sin högra krageben, vilket krävde operation som höll ut honom till match 7 i Eastern Conference finalen?

Kommer det vara i november 2016, när han hade 20 poäng i 17 matcher innan han slog upp knäet i ett spel mot Detroit Red Wings och slutade sin säsong precis som den började?Den bästa NHL tröjor butiken online shop, har börjat rabatt, snabbt beställa det.

Mest%20oroande%20trender%20f%C3%B6r%20va