De högst fyra försvararna är i högsta grad dessa dagar, och lag som har drabbats av skador nyligen, eller vars lockrestriktioner hindrar dem från att lägga till en i offseasonen, måste experimentera med resande och rookies. Dessa gambler har i vissa fall blivit betalda, precis som hos Jan Rutta från Chicago Blackhawks, men de flesta av dessa lag bör börja leta någon annanstans. Letar du efter högkvalitativa och Billiga Hockeytröja barn? Missa inte våra produkter, vår webbplats har ett gott rykteskydd.

Här är 10 av de mest oväntade topp-fyra-implementeringarna 2017/18, hur varje har arbetat så långt och utplaceringen av varje lag bör övervägas framåt, baserat på de tidiga resultaten. Begränsa rabatter för Montreal Canadiens hockey tröja barn, köp direkt och du får fler erbjudanden.

Skador på Zach Bogosian, Josh Gorges, Nathan Beaulieu och Rasmus Ristolainen har kastat Buffalo's blå linje i förväxling. För att fylla hålen, pressade ny tränare (och NHL-försvarare i Hall of Fame NHL) Phil Housley på hemvistens försvar Matt Tennyson till en andraparande roll. Före denna säsong hade Tennyson, som är 27, en genomsnittlig 13:42 minuter per spel i 105 NHL-tävlingar i en djup roll med San Jose och Carolina.

Hittills har resultaten inte varit uppmuntrande. Vid 5-mot-5, har sabrena outscored 19-7 med Tennyson på isen. Housley har försökt Tennyson med partners som Marco Scandella, Beaulieu och Jake McCabe, och har redan börjat experimentera med sin vänliga Justin Falk, som är 29 på toppparet med Scandella. Det är bara en fråga om tid innan han helt och hållet lämnar Tennyson-experimentet och anser någon som Taylor Fedun, Zach Redmond, Viktor Antipin eller prospektet Brendan Guhle för en topp-fyra roll istället. Ta en titt på Patrick Kane hockey tröja, du kan söka efter relevanta nyckelord på vår hemsida.

Montreal%20Canadiens%20F%C3%B6rv%C3%A5na