Pittsburgh pingvinerna har förvärvat framåt Riley Sheahan och en 2018 femte-round utkast välj från Detroit Red Wings i utbyte mot framåt Scott Wilson och en 2018 tredje runda utkast plocka. NHL-spelet säsongen kommer, nu behöver verkligen en Billiga Hockeytröja barn för ditt barn, skynda på att beställa det.
Handeln meddelades innan pingvinerna spelade Tampa Bay på lördagskvällen. Detroit skickade också försvarare Ryan Sproul till New York Rangers för framåt Matt Puempel. Ny Detroit Red Wings hockey tröja barn, njut av rabattpriset, samt snabb och säker leverans, så att drömtröjorna snabbt går på plats på din sida!

Den 25-årige Sheahan, vars kontrakt löper ut i slutet av denna säsong, har inga poäng i åtta matcher i år. Sheahan har 38 mål och 60 assisterar i 292 karriärspel med Detroit. Han var Red Wings första runda utkast välj 2010.

Wilson, även 25, har 13 mål och 19 hjälper till i 106 matcher, alla med Pittsburgh. Han är meningslös i tre matcher den här säsongen.

Den 24-årige Sproul har ett mål och sex hjälper till i 28 karriär NHL-spel. Den här säsongen hade han ett mål och tre biträdde i fem matcher för Grand Rapids i American Hockey League. Puempel, även 24, har 10 mål och fem hjälper till i 79 matcher med Ottawa och Rangers. Den här säsongen har han ett mål och två hjälper till i fem matcher för Hartford i AHL. Klicka på länken för att skicka, du kan besöka webbplatsen och lära dig mer i detalj om Patrick Kane hockey tröja.

Penguins%20f%C3%A5r%20Riley%20Sheahan%20