NHL-utkastet 2018 verkar formas som Rasmus Dahlin - och sedan alla andra. Det är enighet om att den 17-årige svenska försvarsmannen är den bästa aktören i utkastet och med en ganska anständig marginal. Barrie Colts framåt Andrei Svechnikov verkar vara den enda spelaren med en semi-realistisk chans att fånga Dahlin. Det är dock en lång årstid. Den nya säsongen kommer, nu behöver verkligen Billiga NHL tröjor, skynda på att beställa den.

Utkastet har många spelare med spännande och mångsidiga talanger. Det är särskilt sant bland försvarare. Det borde finnas en hel massa i första omgången, med flera i första halvlek av första omgången. Vi har inte sett hur många blueliners som valts i första omgången träffade dubbla siffror sedan 2012-utkastet, då 13 valts, men i år kommer det att komma nära det. Dahlin är uppenbarligen högst upp, men det finns så många andra, däribland fyra i topp 8 i denna ranking. Snabbt köp Detroit Red Wings hockey tröja, ju mer du köper desto fler rabatter får du.

Det är en särskilt djup gröda av dynamiska puck-moving defensemen under 6 meter långa. Den gruppen inkluderar University of Michigans Quinn Hughes och Bryans IFs Adam Boqvist, med andra som Ty Smith från WHL: s Lethbridge Hurricanes och Ryan Merkley från OHLs Guelph Storm som faller i linje. Eftersom NHL fortsätter att se mer och mer ut som en rush-liga, där premie placeras på högkvalificerade försvarare med avancerade färdigheter, är årets utkast väldigt mycket på trenden.

Trots den förväntade körningen på defensemen finns det en djup grupp framåt som kommer att göra några lag mycket glada, komma i juni. Svechnikov är långt ifrån toppen i den gruppen, men Filip Zadina, Brady Tkachuk och Joe Veleno är bland forskare framför.Den bästa NHL tröjor butiken, mer produktval, gå till vår hemsida, och ha högkvalitativ service efter försäljning.

Topputsikter%20f%C3%B6r%20NHL-utkastet%2