Emily Kaplan: Efter morgonskridan på torsdag informerade en reporter Jonathan Toews om att många nationella pundits har Blackhawksna saknar playoffsna. "Intressant", sade kaptenen och noterade att hans lagkamrater knappt kände på samma sätt. Kanske bör vi lyssna på Captain Serious oftare. Torsdagskväll mot pingvinerna gjorde Chicago fem mål under den första perioden - två mer än de gjorde under hela 2017-säsongen. Beställ Billiga NHL tröjor nu direkt på vår hemsida och du får fler erbjudanden.

Chris Peters: På papper finns det säkert hål i Blackhawks 'lineup, men brott bör inte vara ett problem. Många gjordes av Kane att förlora Artemi Panarin som linemate, men Kane såg lika bekväm ut tillsammans med Nick Schmaltz och Ryan Hartman. De tre spelarna stod för 12 poäng - fem för Hartman, fyra för Kane och tre för Schmaltz - medan åka skridskor runt de förvirrade pingvinerna. Fem poäng en natt blir inte normen, men Kane kommer att lägga upp poäng oavsett vem han spelar med. Därtill återupptog Brandon Saad sig till Blackhawks fans efter en tvåårs runda med Columbus Blue Jackets med ett hattrick och förstärkt Chicagos topplinje.Chicago Blackhawks hockey tröja online-försäljning, bekvämt och snabbt, leverans till din dörr.


Ben Arledge: Det är andra säsongen, pingvinerna spelade föregående natt och de startade sin backup goaltender (som inte ens postade en .900 spara procent förra säsongen). Låt oss inte överreagera till Spel 1 av 82, även om det var en 10-målsblitz. Med det sagt, ser Chicago väldigt bra ut att börja säsongen. Kane såg fantastiskt ut, stackar höjdpunktspolen hela natten med två underbara backhandhjälpmedel och ett löjligt topp-hylla mål, och Saad verkar glada att vara tillbaka i Chitown och hitta tillbaka nätet tre gånger. Tidigt ord från Coach Quenneville är att Schmaltz är bra efter att ha lämnat med rätt benskada, vilket är bra nyheter med tanke på hur stark han såg ut.

Paul Grant: Visst, det är bara ett spel, men Blackhawks såg bra ut mot ett pingvinslag som spelade sitt andra spel på två nätter, speciellt under den första perioden. Offseason återvändande Patrick Sharp och Saad gjorde båda, vilket är enormt för Blackhawks. Om dessa killar kan bidra med djup poäng som det är 2013, är den västra konferensen i trubbel. Ta en titt på Den bästa NHL tröjor butiken butik, du kan söka efter relevanta nyckelord på vår hemsida.

Vad%20l%C3%A4rde%20vi%20oss%20fr%C3%A5n%