Har den strimma Boston Bruins vad som krävs för att göra en Stanley Cup springa den här säsongen?

Greg Wyshynski: Om Bruins vill ha inspiration till en potentiell Stanley Cup-run, behöver de inte se längre än Nashville Predators förra säsongen. Vill du anpassa din Billiga NHL tröjor? På vår hemsida kan du använda ditt eget namn för att skriva ut tröjor.

Båda lagen har en stödjande framsteg som är en kombination av veteraner och dynamiska yngre spelare. För Bruins betyder det att killar som centrum David Krejci spelar med killar som Anders Bjork och Jake DeBrusk.

Men vad predatorsna hade förra säsongen att Bruins är osäker på att de kommer att ha: en veteran målvakt som hittar en annan nivå tidigt i slutspelet och vinner rundor för sitt lag. Nashville Pekka Rinne gick från en .918 spara procent och en 2.42 mål mot den vanliga säsongen till en .930 och en 1,96 i efterseasonen. Han startade playoffs med back-to-back shutouts. Han vann sju av de första åtta efterseasonernas start. Direkta beställningar, köp Duncan Keith hockey tröja, och det kommer att börja transportera till dig samma dag.

Tuukka Rask har en .913 spara procent och ett 2,44 mål mot medel denna säsong. Hans karriärspel har varit ganska bra: .928 respektive 2,12. Men för Bruins att göra en seriös springa vid Cupen måste han dominera de tidiga rundorna och ge sitt lag en solid defensiv fot som man kan klättra genom konferensen. Speciellt när det ser ut kan de öppna playoffs mot Auston Matthews och Toronto Maple Leafs.

Det kan finnas lite mer osäkerhet under de närmaste åren, som några av de andra veteranerna fortsätter eller avböjer, men Bruins kan börja känna sig ganska bra om sin framtid. Att spela lika bra som de har varit denna säsong är helt enkelt en extra bonus. Letar du efter billiga Den bästa NHL tröjor butiken? Våra produkter diskonteras, kom och beställ det nu, och du får fler erbjudanden.

Boston%20Bruins%20har%20talang%20att%20s