Tampa Bay Lightning var NHLs første lag for å nå 50 poeng, gjør det i bare 32 kamper. Hvem er deres beste utfordrer for Stanley Cup denne sesongen? The Billiga NHL tröjor, skynd deg opp ordrer det.

Tilsetningen og fremveksten av Brayden Schenn som topplinjesenter har gitt en betydelig dynamikk til det som allerede var et dypt, talentfullt lag. Når venstre vinger Jaden Schwartz kommer tilbake, kan Blues rulle den duoen og deretter en annen linje med Vladimir Tarasenko. Eller last opp en flott linje med alle tre av dem når det er nødvendig. St. Louis 'defensive parringer er forankret av Alex Pietrangelo og Colton Parayko. Målvakt Jake Allen passerte sin sesongprøve som Blues avanserte til andre runde i fjor. Kjøp en Jonathan Toews hockey tröja her, vi garanterer at du ikke er siste gang å kjøpe her.

De er et topp 10-hold på fem til fem, selv om deres middels spesielle lag - 25-tommers maktspill og 18-talls straffedrag - gir meg pause. Sammen med, du vet, å være St. Louis Blues, et lag som har status som en "sikker ting", gjør Washington Capitals til å se ut som New England Patriots.

Men i beste fall, og på sitt sunneste, kan Blues slå noen i NHL i en syv-serien. Selv om "på sitt sunneste" igjen ofte er fangstfrasen når det gjelder denne franchisen.

Dette er et lag som ikke bare klikker, men rødt varmt. Jeg ønsker ikke å spille Preds nå, eller i juni.

Boltene er fortsatt favorittene, men hvis kongene er tilbake, som de ser ut til å være, ville de gjøre en formidabel fiende i en Stanley Cup-finale. Leter du etter billig Den bästa NHL tröjor butiken? Våre produkter blir diskontert, kom og bestill det nå, og du vil få flere tilbud.

De%20kan%20hver%20utgj%C3%B8re%20en%20ut